Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier streeft er naar om in 2018/2019 in totaal  100 woningen in Klundert onderhanden te nemen. We gaan aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen. Alle woningen krijgen/hebben nieuw hang- en sluitwerk, zodat de woningen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De aannemer Geluk Groep BV voert de werkzaamheden per woning en binnen een kort tijdsbestek uit. Op die manier kunnen we de duur van de overlast beperken.


Werkzaamheden

Tijdens de warme opname stelt de aannemer de exacte werkzaamheden per woning vast. Bijvoorbeeld of de badkamer, keuken en/of toilet aan vervanging toe zijn. Verder beoordeelt hij hoe een woning het beste energiezuiniger gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van het dak en de gevels. Ook isolerend HR++ beglazing en nieuwe installaties en ventilatiesystemen dragen bij aan het terugdringen van het energieverbruik.


Werk in Uitvoering

Op dit moment is aannemer Geluk Groep B.V. en Huybrechts Relou aan de slag met de voorbereidingen of met de uitvoering van werkzaamheden op onderstaande adressen: 

  • Ambachtsherenweg - in totaal 17 woningen


Afgerond

Op dit moment zijn de werkzaamheden op onderstaande adressen afgerond:

  • Boudewijnstraat - in totaal 34 woningen
  • Molenberglaan – in totaal 5 woningen
  • Van Strijenstraat – in totaal 11 woningen
  • ’t Hooft – in totaal 13 woningen
  • De Flank – in totaal 5 woningen
  • NOM-woningen - Ambachtsherenweg in totaal  6 woningen.  Klik hier voor meer informatie over dit project.


Meer comfort en lagere lasten

Zowel huurders als Woonkwartier vinden energiebesparing in de woning belangrijk. Door energiebesparende maatregelen gaat immers de energierekening omlaag. Bovendien is het in een goed geïsoleerd huis fijner wonen. Woonkwartier wil daarom de energieprestaties van haar woningen de komende jaren flink verbeteren.

Werk in uitvoering - 't Hooren Werck

Werk in uitvoering '- t Magazijn

Werk in uitvoering Van Strijenstraat