Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen.  Alle woningen krijgen/hebben nieuw hang- en sluitwerk, zodat de woningen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De aannemer Vergouwen Vastgoedzorg voert de werkzaamheden per woning en binnen een kort tijdsbestek uit. Op die manier kunnen we de duur van de overlast beperken. Op deze pagina leest u over onze woningen in Hoeven.


Werkzaamheden

Tijdens de warme opname stelt de aannemer de exacte werkzaamheden per woning vast. Bijvoorbeeld of de badkamer, keuken en/of toilet aan vervanging toe zijn. Verder beoordeelt hij hoe een woning het beste energiezuiniger gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van het dak, de gevels, vloeren en/of kruipruimten. Ook isolerend HR++ beglazing en nieuwe installaties en ventilatiesystemen dragen bij aan het terugdringen van het energieverbruik.


Afgerond

Op dit moment zijn de werkzaamheden op onderstaande adressen afgerond:

  • Julianastraat - 33 woningen en 1 garage
  • Arnoutlaan - in totaal 22 woningenHofpark - in totaal 27 woningen
  • Weigeliastraat - in totaal 8 woningen
  • Arnoutlaan - in totaal 6 woningen
  • Julianastraat - in totaal 14 woningen


Meer comfort en lagere lasten

Zowel huurders als Woonkwartier vinden energiebesparing in de woning belangrijk. Door energiebesparende maatregelen gaat immers de energierekening omlaag. Bovendien is het in een goed geïsoleerd huis fijner wonen. Woonkwartier wil daarom de energieprestaties van haar woningen de komende jaren flink verbeteren. 

Weigeliastraat - werk in uitvoering

Arnoutlaan

Meidoornlaan na werkzaamheden