Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen.   Veel woningen krijgen  ook nieuw hang- en sluitwerk, zodat de woningen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bouwonderneming Hoendervangers B.V. voert de werkzaamheden per woning en binnen een kort tijdsbestek uit. Op die manier kunnen we de duur van de overlast beperken.    Op deze pagina leest u over onze woningen  in Helwijk.


Werkzaamheden

We kunnen de woningen op verschillende manieren energiezuiniger maken. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van het dak, de vloeren en de muren. Ook isolerend HR++ beglazing en nieuwe installaties dragen bij aan het terugdringen van het energieverbruik. Bouwonderneming Hoendervangers B.V. zal de werkzaamheden aan de woningen in Helwijk in opdracht van Woonkwartier coördineren en uitvoeren.

Werk in uitvoering

Op dit moment zijn er geen projecten in uitvoering .

Afgerond

Op dit moment zijn de werkzaamheden op onderstaande adressen afgerond:

  • Prins Bernhardplein - in totaal 8 woningen
  • Prinses Irenstraat - in totaal 11 woningen 
  • Prinses Margrietstraat, Koningin Emmastraat, Louise de Colignystraat en Prins Hendrikstraat – in totaal 22 woningen


 
Meer comfort en lagere lasten

Zowel huurders als Woonkwartier vinden energiebesparing in de woning belangrijk. Door energiebesparende maatregelen gaat immers de energierekening omlaag. Bovendien is het in een goed geïsoleerd huis fijner wonen. Woonkwartier wil daarom de energieprestaties van haar woningen de komende jaren flink verbeteren.

Prinses Irenestraat - werk in uitvoering