Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier streeft er naar om in 2018/19 in totaal 41 woningen in Helwijk onderhanden te nemen. We gaan aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen. Veel woningen krijgen nieuw hang- en sluitwerk, zodat de woningen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bouwonderneming Hoendervangers B.V. voert de werkzaamheden per woning en binnen een kort tijdsbestek uit. Op die manier kunnen we de duur van de overlast beperken.


Werkzaamheden

We kunnen de woningen op verschillende manieren energiezuiniger maken. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van het dak, de vloeren en de muren. Ook isolerend HR++ beglazing en nieuwe installaties dragen bij aan het terugdringen van het energieverbruik. Bouwonderneming Hoendervangers B.V. zal de werkzaamheden aan de woningen in Helwijk in opdracht van Woonkwartier coördineren en uitvoeren.

Werk in uitvoering

Op dit moment is  aannemersbedrijf Van Agtmaal  bezig  met de uitvoering van werkzaamheden in de volgende straten: 

  • Prins Bernhardplein - in totaal 8 woningen
  • Prinses Irenstraat - in totaal 11 woningen 


Afgerond

Op dit moment zijn de werkzaamheden op onderstaande adressen afgerond:

  • Prinses Margrietstraat, Koningin Emmastraat, Louise de Colignystraat en Prins Hendrikstraat – in totaal 22 woningen


 
Meer comfort en lagere lasten

Zowel huurders als Woonkwartier vinden energiebesparing in de woning belangrijk. Door energiebesparende maatregelen gaat immers de energierekening omlaag. Bovendien is het in een goed geïsoleerd huis fijner wonen. Woonkwartier wil daarom de energieprestaties van haar woningen de komende jaren flink verbeteren.

Prinses Irenestraat - werk in uitvoering