Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Aan de Frisostraat in Zevenbergschen Hoek, gaat Woonkwartier 12 appartementen bouwen. Het complex  Plein 1940 bestaat uit twee blokken met ieder 6 appartementen. In totaal zijn dit 10 sociale huurwoningen en 2 grotere appartementen.

De huurprijzen van de appartementen zijn inmiddels vastgesteld. Dit is voor de bovenste verdieping : 916,78 euro per maand en voor de andere tien appartementen liggen de huurprijzen tussen de 630 en de 680 euro per maand.

Historie

Het terrein ligt er al jaren verlaten bij en is zo op het eerste oog meer een honden uitlaatgebied geworden dan een bouwlocatie. 

Het eerste idee voor nieuwbouw in de vorm van twee appartementen gebouwen stamt uit 2006. In Zevenbergschen Hoek is een grote behoefte aan nieuwbouw.  Het idee om twee relatief kleine torentjes te bouwen is ontstaan omdat de behoefte aan appartementen groot is en tegelijk moest het qua hoogte passen in het straatbeeld en het plein zoals het nu is. Een doorgang naar het spoorpark was ook een grote wens. 

Planning

Het is nog niet precies bekend wanneer we starten. 

U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Plein 1940 door een email te sturen naar communicatie@woonkwartier.nl.

Hier leest u de meest recente nieuwsbrief