Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Woonkwartier bouwt een appartementencomplex met drie woonlagen aan de Moye Keene in Klundert. Het nieuwbouwcomplex krijgt de naam De Keense Gorzen.  
 

Achtergrond

Het oorspronkelijke ontwerp (2008) omvatte de bouw van dure huurappartementen. Om verschillende redenen werd in 2012 besloten de plannen voorlopig stop te zetten. Tot aan het moment dat in 2015 het vierjaarlijkse woningbehoefte onderzoek werd uitgevoerd. Daaruit bleek dat er behoefte is aan sociale huurwoningen, in het bijzonder naar appartementen voor één- tweepersoonshuishoudens. Dit gaf aanleiding om het huidige ontwerp binnen het bestaande bestemmingsplan te ontwikkelen. 

De nieuwbouw

Het aangepaste ontwerp van de nieuwbouw betreft een complex verdeeld over drie woonlagen waarin in totaal 24 sociale huurappartementen worden gerealiseerd. De appartementen zijn bestemd voor kleine huishoudens voor zowel jong als oud. Op die manier voorziet Woonkwartier in de behoefte naar sociale huurwoningen in de gemeente.

 

Nieuwsbrieven

Eén keer per zes weken verspreiden we een nieuwsbrief over de voortgang van het nieuwbouwproject:

Nieuwsbrief 1 - oktober 2018

Nieuwsbrief 2 - januari 2019

Nieuwsbrief 3 - maart 2019

Nieuwsbrief 4 - april 2019

Nieuwsbrief 5 - juli 2019

Nieuwsbrief 6 -  september 2019


Planning

Op woensdag 12 juni vierden we met de nieuwe bewoners, omwonenden, collega's, medewerkers van Van Agtmaal  en overige genodigden dat de nieuwbouw het hoogste punt heeft bereikt. Ook werd officieel de naam onthult van het gebouw. De verwachting is dat het nieuwbouwcomplex eerste kwartaal 2020 wordt opgeleverd. Het moment waarop de nieuwe bewoners hun intrek kunnen nemen.