Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

In het centrum van Bosschenhoofd bouwen we 27 sociale huurwoningen.


Achtergrond

De afgelopen jaren onderging het centrum van Bosschenhoofd al een ware metamorfose. Het nieuwe schoolgebouw met sportzaal kreeg de functie van multifunctionele accommodatie. Naast door de school wordt het gebouw sindsdien ook gebruikt door tal van verenigingen. Alle reeds gerealiseerde appartementen en commerciële ruimten zijn verhuurd. 
 

Nieuwbouw fase 3

Op het veldje, waar voorheen de basisschool stond, realiseerde Woonkwartier een appartementencomplex met twaalf appartementen, acht eengezinswoningen en zeven seniorenwoningen. Alle woningen zijn bestemd voor sociale verhuur. In de  appartementen en eengezinswoningen wonen zowel jonge als oudere huurders. In de seniorenwoningen uiteraard huurders vanaf 55 jaar en ouder.

Planning

Op 3 september 2018 ontvingen de nieuwe bewoners van de grondgebonden senioren woningen de sleutel. De overdracht van de eengezinswoningen volgden op maandag 19 november 2018. Begin dit jaar namen de huurders van de appartementen hun intrek. Fase 4 is in ontwikkeling.