Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Bosselaar-Zuid ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Zevenbergen. In deze nieuwe wijk worden minimaal 575 woningen gebouwd verdeeld over drie deelgebieden.

 

Achtergrond

Bosselaar-Zuid is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer. Zo zijn er woningen die met hun achtertuin grenzen aan het water, en andere huizen liggen aan de rand en kijken uit over het groen. Er zijn rustige woonstraatjes en wat drukkere lanen. Met andere woorden voor ieder wat wils. De architectuur is klassiek, met mooie materialen en detailleringen.

Duurzaam bouwen

Bosselaar-Zuid is een duurzame wijk. De woningen zijn erg energiezuinig en voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven.

De woningen 

Op dit moment zijn  de 80 woningen uit deelgebied 2a opgeleverd. Woonkwartier nam  in deze fase 16 woningen af voor de sociale verhuur.   Begin juni  2019  waren de woningen en openbare ruimten klaar en namen de  nieuwe bewoners hun intrek. 
 

Planning

In juni 2019 metselde  wethouder Desiree Brummans de eerste steen van een van de woningen uit deelgebied 2b. In deze fase worden er geen woningen voor Woonkwartier gebouwd. Voor fase 3 staan er wel weer woningen voor Woonkwartier op de planning.  De meest actuele informatie over deze nieuwe wijk vindt u op   www.bosselaarzuid.nl