Bosselaar-Zuid Zevenbergen

Zevenbergen

Bosselaar-Zuid ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Zevenbergen. In deze nieuwe wijk worden minimaal 575 woningen gebouwd verdeeld over drie deelgebieden. Binnenkort worden de appartementengebouwen De Boezem, De Vlakte  en 13 grondgebonden woningen opgeleverd. 

Achtergrond
Bosselaar-Zuid is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer. Zo zijn er woningen die met hun achtertuin grenzen aan het water, en andere huizen liggen aan de rand en kijken uit over het groen. Er zijn rustige woonstraatjes en wat drukkere lanen. Met andere woorden er is voor ieder wat wils. Daarnaast is Bosselaar-Zuid een duurzame wijk. De woningen zijn namelijk erg energiezuinig en voldoen aan de huidige eisen op dit gebied. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven.

Deelgebied 3 
De appartementengebouwen De Boezem, De Vlakte  en de 13 grondgebonden woningen maken onderdeel uit van fase 3. Het gaat in totaal om 65 appartementen en 13 eengezinswoningen voor Woonkwartier. De Vlakte omvat in totaal 27 en De Boezem 38 appartementen. Bent u geïnteresseerd in een koopwoning in de wijk Bosselaar-Zuid. De meest actuele informatie hierover vindt u op www.bosselaarzuid.nl.

Planning
Op dit moment zijn De Vlakte, De Boezem en de grondgebonden woningen uit de steigers en wordt de inrichting van het openbaar gebied afgemaakt. Ook is het wachten op de nutsaansluiting zodat alle appartementen zijn voorzien van stroom en water.

Verhuur
Alle appartementen voor De Vlakte en de Boezem zijn ondertussen via Klik voor Wonen aangeboden en toegewezen.  

Meer informatie
Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen rondom de bouw? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Inschrijven Nieuwsbrief

* verplicht veld
Project