Energie besparen? Ontdek het!

Energie besparen is goed voor het milieu én de portemonnee. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen dus energie besparen wordt extra belangrijk. De gemeenten Steenbergen en Halderberge houden daarom met het Regionaal Energieloket en woningcorporaties Stadlander en Woonkwartier online informatieavonden voor huurders over energie besparen. Samen zetten de organisaties zich in voor een duurzame samenleving.

De data voor de online informatieavonden vindt u in dit bericht. Er wordt uitgelegd welke kleine maatregelen snel energie kunnen besparen. Ook kunnen huurders vragen stellen. De bijeenkomsten zijn allemaal van 19:30 uur - 20:30 uur.

Gemeenten

Informatieavonden huurders Woonkwartier

Halderberge

1.      07-12-2021

2.      28-03-2022

3.      01-06-2022

Steenbergen

1.      16-11-2021

2.      12-04-2022

Aanmelden

Huurders kunnen zich snel aanmelden voor de digitale informatie via de computer, tablet of telefoon:

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
2. Vul uw postcode in
3. Klik op 'Informatieavond voor huurders'
4. Klik op 'Aanmelden informatieavond'

Gratis cadeaubon 

De gemeenten Steenbergen en Halderberge ondersteunen de actie ook door gratis cadeaubonnen weg te geven voor producten waarmee u energie bespaart, zoals een ledlamp of een waterbesparende douchekop. Na afloop van de informatieavond krijgen de kijkers een link waar de gratis cadeaubonnen aan te vragen zijn. Deze bon kan ingewisseld worden bij verschillende lokale bouwmarkten of digitaal via een webshop.

Energiecoach

Wilt u graag wat extra uitleg over omgaan met het klimaat en energiebesparing? Onze energiecoach is bereikbaar via 0168 35 00 00 of via energiecoach@woonkwartier.nl. Ze kan bij u langs komen om te kijken naar uw energieverbruik en om tips te geven welke veranderingen er mogelijk zijn in uw woning.