Energie besparen? Ontdek het! (1)

Huurders die graag meer willen weten over hoe ze kunnen besparen op hun energierekening, maken een afspraak met onze energiecoach via energiecoach@woonkwartier.nl of 0168 35 00 00. De energiecoach vertelt u meer over concrete maatregelen, hoe ze toe te passen zijn en wat dat betekent voor uw portemonnee. De energiecoach is een gratis service van Woonkwartier. Onze energiecoach kan huurders uit gemeente Halderberge en Steenbergen ook helpen met het aanvragen van een cadeaubon voor energiebesparende maatregelen. Vertel ook over de energiecoach aan andere huurders van Woonkwartier! Let op: u krijgt van de energiecoach tips over hoe u zelf energie kunt besparen, maar geeft geen advies over onderhoud van uw woning. 

Wist u bijvoorbeeld dat u kunt besparen dankzij uw gordijnen?
Zorg ervoor dat de gordijnen overdag niet voor de verwarming hangen en zet ook de bank niet te dicht tegen de verwarming aan. Houd de kou buiten en geef warmte binnen de ruimte! Bespaar met deze maatregel gemiddeld 100 euro per jaar! Meer tips lezen? Klik hier!

Energie besparen is goed voor het milieu én de portemonnee. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen dus energie besparen wordt extra belangrijk. De gemeenten Steenbergen en Halderberge houden daarom met het Regionaal Energieloket en woningcorporaties Stadlander en Woonkwartier online informatieavonden voor huurders over energie besparen. Samen zetten de organisaties zich in voor een duurzame samenleving.

De data voor de online informatieavonden vindt u hieronder. Er wordt uitgelegd welke kleine maatregelen snel energie kunnen besparen. Ook kunnen huurders vragen stellen. De bijeenkomsten zijn allemaal van 19:30 uur - 20:30 uur.

Gemeenten

Informatieavonden huurders Woonkwartier

Halderberge

28-03-2022

01-06-2022

Steenbergen

12-04-2022

Aanmelden

Huurders kunnen zich snel aanmelden voor de digitale informatie via de computer, tablet of telefoon:

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
2. Vul uw postcode in
3. Klik op 'Informatieavond voor huurders'
4. Klik op 'Aanmelden informatieavond'