Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Langer thuis blijven wonen

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u ouder bent of een handicap heeft. Het is niet altijd nodig om te verhuizen. Kleine en grote aanpassingen in de woning kunnen ervoor zorgen dat u prettig en zelfstandig kunt blijven wonen.

Kleine aanpassingen kunt u zelf (laten) aanbrengen in de woning. Zoals  bijvoorbeeld het plaatsen van een verhoogde toiletbril, het monteren van een douchezitje en het aanbrengen van handgrepen.  U hoeft hiervoor geen toestemming aan ons te vragen. 

Zijn er  grotere aanpassingen nodig in uw woning?  Zoals het aanbrengen van een hellingbaan bij de voordeur of het plaatsen van een in hoogte aangepast keukenblok? Neem dan  contact op met de afdeling Wmo van uw gemeente. Keurt  de gemeente uw aanvraag goed, dan zorgt de  gemeente ook dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Soms  voert  Woonkwartier dit dan, in opdracht van de gemeente,  uit. Dat hangt af van uw woonplaats.