Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Langer thuis blijven wonen

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u ouder bent of een handicap heeft. Het is niet altijd nodig om te verhuizen. Kleine en grote aanpassingen in de woning kunnen ervoor zorgen dat u prettig en zelfstandig kunt blijven wonen.

Kleine aanpassingen kunt u zelf (laten) aanbrengen in de woning. U hoeft daarvoor geen toestemming aan Woonkwartier te vragen. Kleine aanpassingen zijn bijvoorbeeld het plaatsen van een verhoogde toiletbril, het monteren van een douchezitje en het aanbrengen van handgrepen.

Als er grotere aanpassingen nodig zijn in uw woning , zoals het aanbrengen van een hellingbaan bij de voordeur of het plaatsen van een in hoogte aangepast keukenblok, kunt u contact opnemen met de afdeling Wmo van uw gemeente. Wanneer de gemeente uw aanvraag goedkeurt, zal de gemeente de werkzaamheden uitvoeren. Het kan zijn dat Woonkwartier, in opdracht van de gemeente, deze uitvoert. Dat hangt af van waar u woont.