Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Serviceabonnement afsluiten

Woonkwartier neemt een groot deel van het onderhoud voor haar rekening. Er zijn echter kleine reparaties en onderhoudsklusjes die huurders zelf moeten uitvoeren. Zoals het vervangen van een kraanleertje of het repareren van een deurbel. Het is goed mogelijk dat u niet de tijd of de handigheid hebt om kleine reparaties uit te voeren. Als u niet zelf verantwoordelijk wilt zijn voor het onderhoud in uw woning, kunt u bij ons een serviceabonnement afsluiten.

Dit houdt in dat wij kleine reparaties voor u uitvoeren. U betaalt hiervoor maandelijks een klein vast bedrag, dat wij optellen bij de maandelijkse huur. Wilt u meer informatie over het serviceabonnement? U kunt   hier de brochure lezen over het serviceabonnement. Wilt u gebruik maken van het serviceabonnement, vult u dan de   aanmeldingskaart  in en stuur deze op naar Woonkwartier. Op het moment dat wij uw aanmeldingskaart hebben ontvangen, gaat uw abonnement in.  

Brochure lezen met behulp van de voorleeshulp?

Serviceabonnement

 Een uitleg over  de voorleeshulp kunt u hier vinden.

 

Vindt u het prettig om het serviceabonnement  digitaal af te sluiten? Ga dan naar: