Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Zonnepanelen laten plaatsen door Woonkwartier

 Zonnepanelen zijn  goed voor het  milieu. En ze kunnen u een flinke besparing op uw energierekening opleveren! Daarom bieden wij u de mogelijkheid   zonnepanelen door Woonkwartier te laten plaatsen. Voor slechts € 12,60 huurverhoging per maand, laten we zes zonnepanelen met een opbrengst van circa 1300 kWh op uw dak plaatsen. De complete set bestaat uit: zes zonnepanelen, een omvormer, slimme verbruiksmeter en natuurlijk alle bekabeling. De installatie wordt op één dag gratis gemonteerd door een erkend installateur.

Hiervoor  kunt een aanvraag bij ons indienen.  Let op!  Dit kan alleen als u in een eengezinswoning woont.   

Voorwaarden  
Het moet technisch mogelijk zijn op uw woning zonnepanelen te plaatsen.

  • U gaat akkoord met de maandelijkse huurverhoging. 
  • U geeft zelf aan uw energieleverancier door dat er zonnepanelen zijn geplaatst op de woning.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van de zonnepanelen. 
  • De zonnepanelen inclusief toebehoren zijn eigendom van Woonkwartier en horen bij de woning. Gaat u verhuizen dan blijven de zonnepanelen dus achter. 

Indienen aanvraag 
Wilt u  gebruik  maken van dit aanbod? Download dan hier de  flyer  en stuur de akkoordverklaring ondertekend naar Woonkwartier. 

Na ontvangst van de ondertekende akkoordverklaring geven wij P. Jansen Installatietechniek opdracht om een technische opname met u in te plannen. Tijdens deze opname beoordeelt P. Jansen Installatietechniek of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Ook schat hij op basis van ervaringscijfers in of de verwachte minimale opbrengst van 1300 kWh per jaar haalbaar is.

Bij een positief advies van P. Jansen installatietechniek geeft Woonkwartier opdracht om de zonnepanelen te installeren. Uiteraard kunnen we  de verwachte opbrengst niet garanderen.