Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Aanbod voor huurders

Voor slechts € 12,60 huurverhoging per maand, laten we zes zonnepanelen met een opbrengst van circa 1300 kWh op uw dak plaatsen. De complete set bestaat uit: zes zonnepanelen, een omvormer, slimme verbruiksmeter en natuurlijk alle bekabeling. De installatie wordt op één dag gratis gemonteerd door een erkend installateur. De zonnepanelen zijn eigendom van Woonkwartier en horen bij de woning. Bij verhuizing blijven de zonnepanelen dan ook achter.

Akkoordverklaring
Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod, vragen wij u eerst om een akkoordverklaring te ondertekenen en deze op te sturen naar Woonkwartier. 

Eerst een duidelijk advies  
Na ontvangst van de ondertekende akkoordverklaring geven wij P. Jansen Installatietechniek opdracht om een technische opname met u in te plannen. Tijdens deze opname beoordeelt P. Jansen Installatietechniek of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Ook schat hij op basis van ervaringscijfers in of de verwachte minimale opbrengst van 1300 kWh per jaar haalbaar is.

Bij een positief advies van P. Jansen installatietechniek geeft Woonkwartier opdracht om de zonnepanelen te installeren. Uiteraard kunnen we  de verwachte opbrengst niet garanderen.