Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Bespaartips

Wij doen ons uiterste best om woningen energiezuinig te maken. Maar u kunt natuurlijk ook zelf uw steentje bijdragen! Met kleine veranderingen bespaart u al gauw honderden euro’s per jaar. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Wist u dat…
  • LED-verlichting minder energie verbruikt en bovendien 15 tot 25 keer langer meegaat?
  • u door dagelijks 2 minuten korter te douchen u circa € 55,-  per jaar bespaart? Vervang u oude douchekoppen en kranen door waterbesparende varianten en het bedrag zal verder oplopen.
  • door de verwarming een graadje lager in te stellen, u ongeveer € 80 per jaar bespaart? Zet daarnaast een uur voordat u gaat slapen de thermostaat lager.
  • een wasmachine van 25 jaar oud twee keer zoveel energie verbruikt als een moderne variant? Kies voor een machine met  het meest zuinig energielabel.
  • het loont om koelkasten en vriezers van zeven jaar of ouder te vervangen? Een gemiddelde koelvriescombi van zeven jaar oud verbruikt circa € 80 per jaar aan stroom. Een superzuinige koelvriescombi maar € 35. 


Handige links voor u

www.milieucentraal.nl  
www.woonbond.nl  
www.energie-besparen.info
www.meer-energie-besparen.nl
www.energiesubsidiewijzer.nl
www.verbeteruwhuurwoning.nl  
www.meermetminder.nl
www.bespaartest.nl
www.consumentenbond.nl
www.eigenhuis.nl