Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Inkomensverklaring

Gaat u actief op zoek naar een woning? Vraag dan uw inkomensverklaring aan! Er geldt een inkomenseis voor sociale huurwoningen. Uw belastbaar huishoudinkomen mag niet hoger zijn dan € 39.055,- (prijspeil 2020) per jaar. Om dit te controleren vragen wij bij toewijzing van een woning een recente inkomensverklaring van u en uw medebewoners (niet van inwonende kinderen).

Aanvragen
Een inkomensverklaring is gratis. U vraagt een inkomensverklaring aan via Mijn Belastingdienst op  www.belastingdienst.nl  of  de BelastingTelefoon (0800 0543) van de Belastingdienst. Na de aanvraag duurt het vijf tot tien werkdagen voordat u de verklaring thuis ontvangt.

Actuele verklaring
Heeft u een formulier van het voorgaande jaar of het jaar daarvoor, dan is deze geldig. Oudere exemplaren zijn niet meer geldig. 

Als u een woning toegewezen krijgt moet u een recente inkomensverklaring uploaden bij uw inschrijving. Wacht daarom niet te lang met het aanvragen.