Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Sociale huurwoningen

U vindt ons aanbod sociale huurwoningen met een maximale huurprijs van € 720,42 op Klik voor Wonen. Om in aanmerking te komen voor deze huurwoningen gelden de regels van de wet Passend Toewijzen. Zo mag uw gezamenlijk bruto huishoudinkomen niet meer bedragen dan € 38.035,-.

U leest hier meer over op Klik voor Wonen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0168 35 00 00.

Sociale huurwoningen op klikvoorwonen.nl

Vrije sector huurwoningen

Wij verhuren ook woningen met een huurprijs boven de € 720,42, de zogenaamde vrije sectorwoningen. Deze verhuren wij aan woningzoekenden met een inkomen vanaf € 38.035,-. Heeft u een lager inkomen, maar een aanzienlijk vermogen? Neemt u dan contact met ons op. Wellicht komt u toch voor een vrije sectorwoning in aanmerking.

Let op! Huurt u een vrije sector woning dan komt u niet in aanmerking voor huurtoeslag.

Vrije sector huurwoningen op

Garages

Naast woningen verhuren wij ook garages. Deze bieden wij aan via Klik voor Wonen. U kunt zich via deze website inschrijven en reageren op vrijkomende garages. Wanneer u een garage accepteert, blijft uw inschrijving en uw inschrijfduur bij Klik voor Wonen behouden.

Garages op

Commerciële ruimtes

Naast huurwoningen en garages verhuren wij ook enkele commerciële ruimtes. 

Heeft u een vraag over een specifieke commerciële ruimte van Woonkwartier? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Koopwoningen

Wij vinden het belangrijk voldoende sociale huurwoningen beschikbaar te houden. Daarom zijn wij terughoudend in het verkopen van deze woningen.

Wilt u weten of    de woning die u huurt in de verkoop komt? Of heeft u vragen over ons verkoopbeleid? Neemt u dan contact met ons op via 0168 35 00 00.

Meer weten over:

Onze laatste projecten

De Keense Gorzen

15 juli 2019
Woonkwartier bouwt een appartementencomplex met drie woonlagen aan de Moye Keene in Klundert. Het nieuwbouwcomplex krijgt de naam De Keense Gorzen.

Religieus Erfgoed Centrum Oudenbosch

15 juli 2019
De komende jaren gaan we samen met gemeente Halderberge en aannemersbedrijf Van Agtmaal de laatste historische panden in het Centrum Oudenbosch onder handen nemen. Ieder gebouw krijgt een nieuwe en functionele bestemming…

Gasloos Wonen Fijnaart

15 juli 2019
De woningen aan de Rubensstraat 2 t/m 16 in Fijnaart zijn Los van Gas en na een grijpende renovatie geheel zelfvoorzienend als het gaat om elektriciteit.