Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Wij bieden onze woningen aan via het regionale woningverdeelsysteem ‘Klik voor Wonen’. Hier vindt u ook het woningaanbod van andere Brabantse corporaties.

De voordelen van Klik voor Wonen
Met één inschrijving heeft u toegang tot het woningaanbod van elf corporaties in de gemeenten Alphen-Chaam, Breda, Dongen (deels), Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en rijen (deels) Halderberge, Moerdijk, Steenbergen (deels), Roosendaal, Oosterhout, Rucphen en Zundert.

Bent u op zoek naar een garage, perceel, commerciële ruimte, parkeerplaats of koopwoning? Ook hiervoor kunt u terecht bij Klik voor Wonen.

Bekijk het aanbod op klikvoorwonen.nl

Meer informatie over passend toewijzen
 U kunt hier de  huurprijs- en inkomensgrenzen van Woonkwartier over 2019 vinden.  U kunt   hier  een uitleg vinden over de tabellen. 

Gebruikershandleiding over Klik voor Wonen
Klik   hier   voor de gebruikershandleiding over Klik voor Wonen.

 

Jaarverslag Klik voor Wonen 2018

In dit jaarverslag vindt u onder andere antwoord op de vraag hoeveel inschrijvingen en actief woningzoekenden Klik voor Wonen heeft. Maar ook hoe de inschrijftijd, zoektijd en slaagkansen zich ontwikkelen. Of hoeveel en welke woonruimten werden aangeboden door de aangesloten corporaties. 

 

Klik voor Wonen in de gemeente Halderberge, Moerdijk en Steenbergen

Er zijn ook regionale rapportages over de gemeente   Halderberge,   Moerdijk   en  kern Dinteloord.

 

 

Meer weten over:

Onze laatste projecten

Onderhoud en energiebesparende maatregelen woningen Oudenbosch

7 oktober 2020
Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen. Op deze pagina leest u over onze woningen in Oudenbosch.

Rebus, Stampersgat

7 oktober 2020
Op het terrein van de voormalige locatie Bus in Stampersgat bouwen we komend jaar appartementencomplex Rebus met negen sociale huurappartementen .

Onderhoud en energiebesparende maatregelen woningen Zevenbergschen Hoek

26 augustus 2020
Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen. Op deze pagina leest u over onze woningen in Zevenbergschen Hoek.