Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Wij bieden onze woningen aan via het regionale woningverdeelsysteem ‘Klik voor Wonen’. Hier vindt u ook het woningaanbod van andere Brabantse corporaties.

De voordelen van Klik voor Wonen
Met één inschrijving heeft u toegang tot het woningaanbod van elf corporaties in de gemeenten Alphen-Chaam, Breda, Dongen (deels), Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en rijen (deels) Halderberge, Moerdijk, Steenbergen (deels), Roosendaal, Oosterhout, Rucphen en Zundert.

Bent u op zoek naar een garage, perceel, commerciële ruimte, parkeerplaats of koopwoning? Ook hiervoor kunt u terecht bij Klik voor Wonen.

Bekijk het aanbod op klikvoorwonen.nl

Meer informatie over passend toewijzen
U kunt er hier meer informatie over vinden. U kunt hier de  huurprijs- en inkomensgrenzen van Woonkwartier over 2019 vinden.

Gebruikershandleiding over Klik voor Wonen
Klik   hier   voor de gebruikershandleiding over Klik voor Wonen.

Jaarverslag Klik voor Wonen 2018

In dit jaarverslag vindt u onder andere antwoord op de vraag hoeveel inschrijvingen en actief woningzoekenden Klik voor Wonen heeft. Maar ook hoe de inschrijftijd, zoektijd en slaagkansen zich ontwikkelen. Of hoeveel en welke woonruimten werden aangeboden door de aangesloten corporaties. 

 

Klik voor Wonen in de gemeente Halderberge, Moerdijk en Steenbergen

Er zijn ook regionale rapportages over de gemeente   Halderberge,   Moerdijk   en  kern Dinteloord.

 

 

Meer weten over:

Onze laatste projecten

De Keense Gorzen

15 juli 2019
Woonkwartier bouwt een appartementencomplex met drie woonlagen aan de Moye Keene in Klundert. Het nieuwbouwcomplex krijgt de naam De Keense Gorzen.

Religieus Erfgoed Centrum Oudenbosch

15 juli 2019
De komende jaren gaan we samen met gemeente Halderberge en aannemersbedrijf Van Agtmaal de laatste historische panden in het Centrum Oudenbosch onder handen nemen. Ieder gebouw krijgt een nieuwe en functionele bestemming…

Gasloos Wonen Fijnaart

15 juli 2019
De woningen aan de Rubensstraat 2 t/m 16 in Fijnaart zijn Los van Gas en na een grijpende renovatie geheel zelfvoorzienend als het gaat om elektriciteit.