Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Wij bieden onze woningen aan via het regionale woningverdeelsysteem ‘Klik voor Wonen’. Hier vindt u ook het woningaanbod van andere Brabantse corporaties.

De voordelen van Klik voor Wonen
Met één inschrijving heeft u toegang tot het woningaanbod van elf corporaties in de gemeenten Alphen-Chaam, Breda, Dongen (deels), Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en rijen (deels) Halderberge, Moerdijk, Steenbergen (deels), Roosendaal, Oosterhout, Rucphen en Zundert.

Bent u op zoek naar een garage, perceel, commerciële ruimte, parkeerplaats of koopwoning? Ook hiervoor kunt u terecht bij Klik voor Wonen.

Bekijk het aanbod op klikvoorwonen.nl

Meer informatie over passend toewijzen
 U kunt hier de  huurprijs- en inkomensgrenzen van Woonkwartier over 2021 vinden.  U kunt   hier  een uitleg vinden over de tabellen. 

Gebruikershandleiding over Klik voor Wonen
Klik   hier   voor de gebruikershandleiding over Klik voor Wonen.

Aantal inschrijvingen en woningzoekenden in 2020
In   dit jaarverslag   leest u hoeveel inschrijvingen en actief woningzoekenden Klik voor Wonen heeft. Maar ook hoe de inschrijftijd, zoektijd en slaagkansen zich ontwikkelen. Of hoeveel en welke woonruimten werden aangeboden door de aangesloten corporaties. Er zijn ook regionale rapportages over de gemeente   Halderberge,   Moerdijk   en    kern Dinteloord. 

 

 

Meer weten over:

Onze laatste projecten

Rebus, 9 appartementen in Stampersgat

9 april 2021
Op het terrein van de voormalige locatie Bus in Stampersgat bouwen we appartementencomplex Rebus met negen sociale huurappartementen.

Onderhoud en energiebesparende maatregelen woningen Willemstad

24 maart 2021
Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen. Op deze pagina leest u over onze woningen in Willemstad.

Onderhoud en energiebesparende maatregelen woningen Oudenbosch

23 maart 2021
Woonkwartier gaat aan de slag met het groot onderhoud en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in al haar kernen. Op deze pagina leest u over onze woningen in Oudenbosch.