Riool verstopt?   Glasschade? Storing aan CV-ketel of de mechanische ventilatie?   Bel dan ons storingsnummer via 0168 35 00 01

Aanvraag urgentie

Om uw aanvraag in behandeling te nemen, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Deze gegevens verwerken wij om uw aanvraag in behandeling te nemen. Vergeet u niet de benodigde bewijsstukken mee te sturen die uw verzoek ondersteunen? Let op: stuur documenten mee waaruit blijkt dat u door een uitzonderlijke, onvoorziene reden, buiten eigen schuld, dakloos bent of met spoed uw woning moet verlaten. Anders kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
De voorwaarden voor urgentie staan vermeld op deze website. Kijk alstublieft naar deze voorwaarden, alvorens het aanvraagformulier in te vullen.
Let op! In veelvoorkomende situaties, zoals een echtscheiding of verkoop van de woning, zoeken mensen met spoed naar een woning. Maar in deze situatie komt u niet in aanmerking voor urgentie bij Woonkwartier. Alleen in uitzonderlijke noodsituaties kunt u urgentie aanvragen. Lees hierover meer op onze website!


Let op! We krijgen veel aanvragen van mensen die buiten de gemeente Halderberge, Steenbergen of Moerdijk wonen. Alleen als u in één van deze gemeenten woont, komt u in aanmerking voor urgentie bij Woonkwartier.
Voeg hier relevante bewijsstukken toe, bijvoorbeeld een politierapport of beschikkingen.
Voeg hier relevante bewijsstukken toe, bijvoorbeeld een politierapport of beschikkingen.