Sinds kort heeft Woonkwartier samen met de wijkzuster en de sociaal werker van Surplus inloopspreekuren in de wijk. U kunt bij ons terecht voor koffie, een praatje en al uw vragen of zorgen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Ook wanneer u aandacht wilt voor een buurtgenoot of een idee hebt om de leefbaarheid in uw wijk te verbeteren, bent u van harte welkom. Onze medewerkers van het team Wijken en Kernen helpen u graag verder. Ook kunnen zij u in contact brengen met anderen die u verder kunnen helpen. Regelmatig is tijdens het spreekuur ook de wijkagent aanwezig.

Waar vindt u ons?
U vindt ons in de gemeente Moerdijk in de ‘Huizen van de Wijk’. Bekijk het  actuele overzicht van tijden en locaties.

U vindt ons in de gemeente Halderberge wekelijks in Het Trefpunt, Jaagpad 21 in Oudenbosch, op dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur.

Overige vragen
Wilt u een reparatieverzoek doorgeven, heeft u vragen over renovatie en onderhoud of wilt u meer weten over het woonruimtebemiddelingssysteem Klik voor Wonen? Neem voor deze vragen contact op met ons Klantadviescentrum via telefoonnummer 0168 35 00 00 of info@woonkwartier.nl, of bezoek één van onze drie vestigingen in Zevenbergen, Oudenbosch en Dinteloord