De gemeente Halderberge werkt aan de herinrichting van de doorgaande route in Oudenbosch. In de week van 18 september zijn de werkzaamheden aan o.a. de Bosschendijk klaar en starten de werkzaamheden in het centrum. Dat betekent wat voor de bereikbaarheid van ons servicekantoor in Oudenbosch.

Er wordt gestart in de Pastoor Hellemonsstraat, daarna volgt de Markt in twee richtingen. Vanaf de Basiliek gezien wordt er richting Hoeven gewerkt naar de Ste Bernaertsstraat en richting Oud Gastel naar de Zandeweg. Tijdens de werkzaamheden is de weg volledig afgesloten voor het verkeer en worden er omleidingen ingesteld. Ons kantoor blijft te voet bereikbaar, ook via de voorzijde van het Jezuïetenplein.

Als u met de auto komt vanuit de richting Hoeven en vanaf de Oudenbossche Koepelbaan, kunt u parkeren achter ’t Postkantoor. Het Jezuïetenplein en deze parkeerplaats worden vanaf de Parklaan aangegeven. Het parkeerterrein van St. Louis blijft bereikbaar via de Parkeerlaan en Ankerstraat.
Als u vanuit de richting Standdaarbuiten komt, kunt u of bij de Emté parkeren of op het St. Annaplein (het parkeerterrein van het St. Anna en bereikbaar via het Doelpad). In beide gevallen is het een klein stukje lopen naar het kantoor van het Woonkwartier.

Meer informatie
Actuele informatie over de wegwerkzaamheden en bereikbaarheid staat op www.doorgaanderouteoudenbosch.nl of download de Doorgaande Route Oudenbosch app.