In het centrum van Bosschenhoofd starten we dit najaar met de bouw van 27 sociale huurwoningen.


Achtergrond

De afgelopen jaren onderging het centrum van Bosschenhoofd al een ware metamorfose. Het nieuwe schoolgebouw met sportzaal kreeg de functie van multifunctionele accommodatie. Naast door de school wordt het gebouw sindsdien ook gebruikt door tal van verenigingen. Alle reeds gerealiseerde appartementen en commerciële ruimten zijn verhuurd. 
 

Start nieuwbouw fase 3

Binnenkort starten we met de uitvoering van de volgende fase. Op het veldje, waar voorheen de basisschool stond, realiseert Woonkwartier een appartementencomplex met twaalf appartementen, acht eengezinswoningen en zeven seniorenwoningen, allen bestemd voor de sociale verhuur. De appartementen en eengezinswoningen zijn bedoeld voor zowel jonge als oudere huurders. De seniorenwoningen uiteraard voor huurders vanaf 55 jaar en ouder.

Planning

Op donderdag 23 november vieren we samen met omwonenden, leerlingen van de naastgelegen basisschool 't Bossche Hart en overige genodigden de start van de bouw. De officiële handeling wordt verricht door hoog bezoek uit Spanje. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, worden de nieuwe woningen voor het vierde kwartaal 2018 opgeleverd.