Bosselaar Zuid ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Zevenbergen. In deze nieuwe wijk worden in totaal circa 575 woningen gebouwd verdeeld over drie deelgebieden.

Achtergrond

Bosselaar Zuid is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer. Zo zijn er woningen die met hun achtertuin grenzen aan het water, en andere huizen liggen aan de rand en kijken uit over het groen. Er zijn rustige woonstraatjes en wat drukkere lanen. Met andere woorden voor ieder wat wils. De architectuur is klassiek, met mooie materialen en detailleringen.

Duurzaam bouwen

Bosselaar Zuid is een duurzame wijk. De woningen zijn erg energiezuinig en voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven.

Impressie woningentype F (koop) en G (huur)

Deelgebied 2A

Deelgebied 1 is ondertussen afgerond en het merendeel van de woningen zijn bewoond. Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor deelgebied 2A. Woonkwartier neemt in deze fase zestien woningen af, die eind 2018 voor verhuur aangeboden worden via Klik voor Wonen. Het gaat om het woningtype G. Deze elegante woningen hebben een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers een badkamer en toilet op de eerste verdieping en op de tweede verdieping een ruime zolder.  Een fijne voor- en achtertuin maken de woning helemaal compleet. 

Om voor deze huurwoningen in aanmerking te komen moet u sowieso ingeschreven staan bij Klik voor Wonen. Daarnaast  is het vanwege de wet Passend Toewijzen belangrijk dat uw inkomen en gezinssituatie passen bij de huurprijs van de woning. Deze huurprijzen zijn op dit moment nog niet definitief vastgesteld.

Interesse

Bent u benieuwd naar dit mooie project? Bezoek dan eens de website www.bosselaarzuid.nl. U vindt daar alle actuele informatie!