Nut en Noodzaak

De komende jaren willen we de kwaliteit en de energieprestaties van onze woningen verbeteren. Daarvoor moeten we eerst een goed beeld hebben van hoe onze woningen er nu qua onderhoud en duurzaamheid voor staan. Daarnaast is het belangrijk dat we deze informatie actueel houden. Om die reden streeft Woonkwartier ernaar om deze controles iedere drie jaar uit te voeren.

Comfortabel en energiezuinige woning
Door het constant actueel houden van deze gegevens weten we precies welke woningen al aan onze eisen voldoen en welke woningen nog niet. Bovendien kunnen we aan de hand van de resultaten een korte en lange termijn planning opstellen voor het groot onderhoud. Ons uiteindelijke doel is dat iedere huurder van Woonkwartier woont in een comfortabel en energiezuinige woning.

Binnen drie jaar meerdere inspecties
Het kan zijn dat er eerder dan drie jaar geleden een inspectie aan uw woning is uitgevoerd. De reden is dat deze inspectie waarschijnlijk plaatsvond voor het ontstaan van Woonkwartier. Het is goed om te weten dat we ook deze gegevens gebruiken om een volledig beeld van uw woning te krijgen