Sociale huurwoningen

U vindt ons aanbod sociale huurwoningen (met een maximale huurprijs van € 710,68) op Klik voor Wonen. Om in aanmerking te komen voor deze huurwoningen gelden een aantal wettelijke regels. Zo mag uw gezamenlijk bruto huishoudinkomen niet meer bedragen dan € 36.165,-. En sinds kort gelden tevens de wettelijke regels van passend toewijzen.

U leest hier meer over op Klik voor Wonen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0168 35 00 00.

Sociale huurwoningen op klikvoorwonen.nl

Vrije sector huurwoningen

Wij verhuren ook woningen met een huurprijs boven de € 710,68, de zogenaamde vrije sectorwoningen. Deze verhuren wij aan woningzoekenden met een inkomen vanaf € 36.165,-. Heeft u een lager inkomen, maar een aanzienlijk vermogen? Neemt u dan contact met ons op. Wellicht komt u toch voor een vrije sectorwoning in aanmerking.

Let op! Huurt u een vrije sector woning dan komt u niet in aanmerking voor huurtoeslag.

Vrije sector huurwoningen op

Garages

Naast woningen verhuren wij ook garages. Deze bieden wij aan via Klik voor Wonen. U kunt zich via deze website inschrijven en reageren op vrijkomende garages.

Bent u alleen op zoek naar een garage? Dan is de inschrijving gratis. Staat u bij Klik voor Wonen als woningzoekende ingeschreven? Dan heeft u met deze inschrijving automatisch ook toegang tot de garages die via Klik voor Wonen worden aangeboden.

Garages op

Commerciële ruimtes

Naast huurwoningen en garages verhuren wij ook enkele commerciële ruimtes. Als wij een commerciële ruimte beschikbaar hebben, wordt deze via 'Klik voor Wonen' aangeboden.

Heeft u een vraag over een specifieke commerciële ruimte van Woonkwartier? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Commerciële ruimtes op

Koopwoningen

Wij vinden het belangrijk voldoende sociale huurwoningen beschikbaar te houden. Daarom zijn wij zeer terughoudend in het verkopen van deze woningen. Momenteel geldt er zelfs een verkoopstop. Deze verkoopstop geldt niet voor onze duurdere woningen met een verkooplabel en/of voor woningen die  wij terugkopen in verband met een terugkoopregeling.

Heeft u vragen over ons verkoopbeleid? Neemt u dan contact met ons op via 0168 35 00 00.

Koopwoningen op

Stel hier uw vraag:

Bijvoorbeeld: "Hoe kan ik een reparatieverzoek indienen?"

Onze laatste projecten

Nul op de Meter woningen, Klundert

15 november 2017
Vanaf februari gaat Woonkwartier aan de slag met een uniek project in West-Brabant. Zes bestaande woningen aan de Ambachtsherenstraat In Klundert worden energieneutraal gemaakt. We noemen dat Nul op de Meter woningen.

Serena 2 Zevenbergen

1 november 2017
Woonkwartier rondde onder de naam ‘Serena 2’ de ingezette wijkontwikkeling in de wijk Zoetendaal te Zevenbergen af door de laatste 20 eengezinswoningen en 87 appartementen aan te pakken.

Moye Keene

30 oktober 2017
Woonkwartier bouwt een appartementencomplex met drie woonlagen aan de Moye Keene in Klundert.